söndag 6 april 2014

Vem inreder vi till?




                                                 Bilder från IKEA

Det visar sig vara svårt att inreda rummet till Kim. Kim är arbetsnamnet på den person som vi inte vet vem det är, valt av sonen eftersom det passar både till tjejer och killar.
Har packat ca 10 flyttlådor med grejer från dotterns rum, plus ett antal stora kassar med kläder. Hyllor och skåp gapar tomma.
P och jag är hårt inkörda på att leta efter fina begagnade grejer, oavsett vad vi ska göra. Kök, badrum, dörrar och mycket annat är fyndat på Blocket. En hel del möbler har vi ärvt, några hyllor vi använder är avlagd butiksinredning som inte används i vår butik längre.
Tycker någon Kim om gamla möbler eller är det viktigt att ha nytt? Hur mycket saker och kläder har Kim med sig? Blir det inte deppigt med tomma hyllor? Om jag köper påslakan med mönster, vad ska jag välja så att det inte blir barnsligt eller tvärt om?
Golvet är lagt i rummet, golvlister kommer snart på plats. Har tagit bort en hyllsektion, ett skåp får vara kvar. Vi har köpt en matta, ska köpa skrivbord. Ska kolla med vår handledare hur vi ska tänka sen, om inte annat kompletterar vi när vi vet vem Kim är.

PS
Gällande golv i våra sovrum- när vi flyttade in var det bråttom! Vi hann inte lägga golv utan jag målade vitt och så la vi in stora mattor. Även om vi hade haft gott om tid är det mycket tveksamt om vi hade haft förmåga att välja golv då, det räckte så bra med de beslut vi absolut måste ta ifråga om byggnation och flytt.

Inga kommentarer: